Ultrasone

Ultrasone biedt 3 productlijnen: de PRO de HFI en de DJ-lijn, alsmede de Edition 8, en de Zino hoofdtelefoons. Audiopro heeft gekozen voor de PRO, de HFI en DJ lijnen. Met meer dan 13 modellen is er voor iedereen een passende Ultrasone. Ultrasone geeft als enige fabrikant 2 jaar garantie op alle modellen hoofdtelefoons.

PRO Series

Ultrasone PRO hoofdtelefoons zijn uitzonderlijk in elk opzicht, exclusief ontworpen en uitgerust voor de professionele audio-sector. Elk model in de PRO reeks geeft prachtig en eerlijk gebruikmakend van de nieuwste gepatenteerde technologieën en ontworpen om de meest veeleisende behoeften van de musici en kritische luisteraars tegemoet komt. En PRO gebruikers zullen het assortiment van geselecteerde accessoires die worden aangeboden, ongetwijfeld waarderen.

Ultrasone cultiveert voortdurend haar intieme toegang tot artiesten en studio geluids technici om vernieuwend te blijven, maar ook het aanbieden van efficiënte service en deskundige ondersteuning.

Pro 2900

Ultrasone PRO 2900

Opvouwbaar, open-back hoofdtelefoon met professionele aluminium naamplaten,PRO Box (hardcase) voor veilig transport en opslag, inclusief Accessoires.De meest luchtige vorm van ultiem geluid. Gebaseerd op de PRO 900 kan het eigenlijk niet beter !

Lees meer...

Pro 900

Ultrasone - PRO 900

Opvouwbaar, closed-back hoofdtelefoon met professionele aluminium naamplaten, PRO Box (hardcase) voor veilig transport en opslag, inclusiefAccessoires. Hij brengt je maar liefst 45.000hz en daarmee de meest echte en correcte weergave mogelijk.

Lees meer...

Pro 750

Ultrasone PRO 750

Opvouwbaar, closed-back hoofdtelefoon met professionele aluminium naamplaten, PRO Box (hardcase) voor veilig transport en opslag, inclusief Accessoires. De Titanium drivers geven een dusdanige definitie aan de weergave dat je het idee hebt naar speakers te luisteren. De S-Logic Plus doet de rest.

Lees meer...

Pro 550

Ultrasone PRO 550

Opvouwbaar, closed-back hoofdtelefoon met professionele aluminium naamplaten, PRO Box (hardcase) voor veilig transport en opslag, inclusiefAccessoires. Bij uitstek geschikt voor drummers, bassisten en producers van pop en dance muziek. Waanzinnige weergave van laag en sub-laag zonder vermoeiend te worden. Blauwdruk voor de DJ1 PRO

Lees meer...

HFI Series

In Ultrasone’s HFI's consumenten-gamma weerspiegelt ons professionele erfgoed. Buitengewoon mooi geluid aangevuld met opvallend design. Deze veelzijdige serie biedt onbegrensde mogelijkheden voor puur luistergenot. Compromisloze hoofdtelefoons voor muziek, film, en gaming.

Thuis, op het werk of onderweg...

HFI 2400

Ultrasone HFI 2400

Opvouwbare, open-back hoofdtelefoon gebaseerd op de techniek uit de HFI 780.
De mooiste 3D ervaring ooit in een hoofdtelefoon gevangen.Lees meer...

HFI 780

Ultrasone HFI 780

Opvouwbare, closed-back hoofdtelefoon afgestemd op natuurgetrouw surround beeld van bijvoorbeeld games en DVD's door het S-logic Plus systeem. Het frequentiebereik van 10 tot 26.000hz doet de rest.

Lees meer...

HFI 680

Ultrasone HFI 680

Opvouwbare, closed-back hoofdtelefoon met een extreem gedefinieerd geluidsbeeld. Voor wie de details van een goed stuk klassiek of akoestische sessie niet wil missen.Lees meer...

HFI 580

Ultrasone HFI 580

Opvouwbare, closed-back hoofdtelefoon van hoge kwaliteit met een zeer exclusief design en een geweldige geluidskwaliteit. 100% afgeleid van de DJ1 met een iets ander design.
Voor liefhebbers van mooie ronde bassen een aanrader !

Lees meer...

HFI 450

Ultrasone HFI 450

Gesloten, huis-, tuin- en (keuken)-studio hoofdtelefoon.

Hoge spraakverstaanbaarheid en sluit zeer goed af.
Veel waar voor je geld !Lees meer...

HFI 15 G

Ultrasone HFI 15G

Open, supra-aural hoofdtelefoon. Lichtgewicht voor langdurig gebruik en verrassend in klank.

Ideaal voor o.a. MP3 spelers en muzikanten.

Lees meer...

DJ Serie

Free your mind and the beats will follow !

DJ's weten wat ze willen. Dat weet Ultrasone omdat ze het bij de ontwikkeling van de DJ lijn hebben gevraagd. Comfort, massieve helder geluid, echte beats, geteste duurzaamheid, cutting-edge technologie, onderscheidend in uiterlijk. En al deze ingrediënten vinden ze nu terug in de DJ series.

Dus check de details en bereid je voor op het ontdekken van de muzikale waarheid middels de speciaal ontwikkelde hoofdtelefoons voor jou!

DJ 1

Ultrasone DJ-1

Opvouwbare, closed-back hoofdtelefoon ontworpen voor DJ's met respect voor hun oren.
Zeer robuust en 100% afgeleid van de HFI 580, maar met een exclusief design.
De beste DJ hoofdtelefoon in iedere prijsklasse.

Lees meer...

DJ 1 PRO

Ultrasone DJ-1 PRO

Opvouwbaar, closed-back hoofdtelefoon.
Afgeleid van de PRO 550 is de DJ1 PRO geschikt voor alle soorten DJ's. Radio, Club of producer, de DJ1 PRO reist met je mee !
Compleet met extra kabel, Hard Case, extra set earpads en 2 jaar garantie!Lees meer...

Ultrasone Technologie

Ultrasone heeft een aantal specifieke technologieën ontwikkeld om hun hoofdtelefoons te maken tot wat ze zijn. In de specificaties zie je vaak verwijzingen naar de volgende gepatenteerde technieken.

S Logic Technologie

Ultrasone Natural Surround Sound

S-Logic Technologie creëert de “Natural Surround Sound”. Lees meer...

ULE Shielding

Ultrasone ULS Technologie

Hoofdtelefoon speakers (drivers) produceren laagfrequent magnetische velden.

 Lees meer...