Wie we zijn

Welkom bij Audiopro Nederland!

Opgericht in 1988 is Audiopro Nederland BV in de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende audiobedrijven in de Benelux.  Wij leveren en installeren professionele audiotechniek voor bijna iedereen in ons vakgebied, uiteenlopend van theaters,  concertzalen en congrescentra, tot organisatoren van live concerten, festivals en andere evenementen. Tevens leveren wij hoogwaardige audio-apparatuur voor broadcast- en studio-doeleinden.

Bij Audiopro werkt een team van vaste medewerkers. Bij grote bedrijfsdrukte worden freelance krachten ingehuurd. En voor onze installatieprojecten schakelen we regelmatig externe specialisten in.

Audiopro is gevestigd aan de Westhavenweg in het westelijk havengebied. Ons ruim 3000 m2 grote bedrijfsgebouw biedt niet alleen plaats aan kantoren, technische dienst, magazijn en showroom, maar wordt ook gedeeld met geluidsverhuurbedrijf Peak Audio en met West-End Studio’s, een firma die repetitiefaciliteiten verhuurt en een kleine post-productiestudio ter beschikking stelt aan bezoekende bands en ieder ander die tijdelijk studioruimte nodig heeft.

Onze klanten

Onze klantenkring is divers en kent een grote variatie in bedrijfsgrootte en reikwijdte. We zijn iedereen van dienst; van de Stadsschouwburg Amsterdam en "Symfonica in Rosso", tot de freelance technicus die vanuit de thuisbasis zijn klanten bedruipt.

Een aantal van onze medewerkers is regelmatig onderweg om "in het veld" contact te onderhouden met de achterban door middel van werkbezoeken en socializing. Dit laatste gebeurt zeker niet altijd tijdens kantooruren: het werk in de entertainmentindustrie vindt nou eenmaal vaak in de avonduren plaats...!

Nieuwe klanten werven wij via mond-op-mond reclame, tips van leveranciers, tijdens deelname aan vakbeurzen, door gerichte advertenties in vakbladen maar ook door vooral onze ogen en oren open te houden tijdens werkbezoeken en installatie-projecten.

Bent u geïnteresseerd in wat Audiopro voor u kan betekenen? 

Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!