ISO-series > ISO-series

MoPADs™

Zelfs met de duurste mixer, microfoons, voorversterkers, kabels en andere
appartuur, kun je nog steeds niet echt beoordelen hoe je opnames klinken totdat je je monitoren isoleert van hun ondergrond. Dit is waar de Auralex MoPADs om de hoek komen kijken. De MoPADs bieden isolatie tussen uw monitoren en datgene waar ze op staan. En daarmee verbeteren ze direct de eerlijkheid van uw gehele systeem. De gepatenteerde MoPADs zijn betaalbaar, makkelijk te implementeren en buitengewoon effectief. Zo kom je er achter hoe je monitoren echt klinken.

"MoPADs™ namen een enorme hoeveelheid laag weg, wat werd veroorzaakt door mijn console en gaf me de gelegenheid het echte laag te beoordelen in mijn mixen.”

Ben Fowler
Top Recording and Mix Engineer
(Eric Clapton, Bad Company, Michael McDonald)

GRAMMA™ / Great GRAMMA™

GRAMMA staat voor Gig and Recording, Amp and Monitor, Modulation Attenuator en dat betekend weer Live en opname, versterker en monitor, modulatie verzwakker. Het heeft dus niets met je oma te maken, maar des te meer met het verbeteren van je geluid uit je stage monitor of gitaarversterker. Volledig gebaseerd op het principe van de MoPAD, maar met een draagkracht van 136kg. Hierdoor is de GRAMMA ook te gebruiken voor grotere subs. GRAMMA wordt compleet geleverd met een handvat, slijtvast tapijt, Platfoam voeten en Studiofoam Wedges (onder). GRAMMAs zijn ongelooflijk effectief met (bas)gitaarversterkers, PA stacks en subwoofers. Een optionele draagtas wordt apart verkocht. Tower of Power en anderen kunnen niet meer zonder GRAMMA en jij zal dit ook ervaren!

De Great GRAMMA is de grote broer van de GRAMMA. Dat zie je direct, hij is bijna 30% groter en kan daardoor de grotere systemen ontkoppelen. Zo krijg je de werkelijke tonen uit de speakers en minder last van resonantie.

 

“Toen ik de GRAMMA aan onze technici en muziekanten introduceerde, waren ze erg verbaasd over hoe goed de GRAMMAs ontkoppelen en het geluid van de bas- en gitaarversterkers ongelofelijk verbeteren. Vooral op de veelal holle podia. Wij nemen onze GRAMMAs overal mee naar toe!”


Joe Bonamassa

Ga terug